Rafina til Thira Ferge

Rafina Thira fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 6 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 timer 15 minutter mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 45 min.

Det er 20 Uke overfarter på Rafina Thira ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rafina - Thira Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 6 Ukentlige Avganger 5 t 15 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 14 Ukentlige Avganger 6 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rafina Thira priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rafina Thira ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen og hamnen ligger på kysten av Egeerhavet nordøst for Penteli fjella. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.
Hamnen til Rafina er den nest største i Atticaregionen, etter Piraeus, men det ser ut som det blir forandringer i dette siden de driver med utbygging av havna i Lavrio. Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna