Serifos til Pireus Ferge

Serifos Pireus fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Aegean Speed Lines seiler opp til 13 ganger Uke, Zante Ferries 8 ganger Uke & Sea Jets servicen er tilgjengelig opp til 9 ganger Uke.

Det er 30 Uke overfarter på Serifos Pireus overfarten mellom Kykladene og Athen og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Serifos - Pireus Fergeselskaper

 • Aegean Speed Lines
  • 13 Ukentlige Avganger 2 t 25 min
  • Få pris
 • Zante Ferries
  • 8 Ukentlige Avganger 3 t 50 min
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 9 Ukentlige Avganger 1 time 55 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Serifos Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Serifos Pireus ruten er for en bil og 1 passasjer.

Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Kykladene i Egeerhavet sør for Kythnos og nordvest for Sifnos, og omkring 170 km fra havnen i Piræus. Gresk mytologi sier at øya er hvor Danae og hennes spede sønn, Perseus ble skylt i land etter at faren hennes, Acrisius satte dem i havet i en trekiste.

Øyas havn ligger i byen Lavadi, og er hovedsenteret for turisme på øya. Det er mange restauranter, kaféer, bar og klubber i byen og er, hvor de fleste hotellene ligger. Byens strand er lang og sandete og har krystallklart vann. Om sommeren kan mange seilbåter og yatcher finnes forankret i det rolige vann i den naturlig beskyttet bukten.

Om sommeren er det fergeforbindelser fra Serifos til andre nærliggende øyer, slik som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus har en av de største havnene i hele Middelhavsområdet, og den trtedje største i verden, og er et hovedpunkt for ferger på Egeerhavet. Pireus er en viktig by, på tross av at den ofte anses som en forstad til Athen, den greske hovedstaden. På tross av nærheten sin til Athen, har Pireus havnefront sin eget særlige utseende, og besøkender vil se at de mest tiltalende deler av byen er plassert omkring det østlige kvartalet. En populær begivenhet i byen er Ecocinema Internationale Film Festival , som holdes hvert år i slutten av februar.

Havnefronten, som er full av restauranter, bar og nattklubber, ble ombygget for OL i Athen, og som følge herav ble en ny havnefront promenade bygget.