Serifos til Pireus Ferge

Serifos Pireus fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 35 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t.

Det er 17 Uke overfarter på Serifos Pireus ruten mellom Kykladene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Serifos - Pireus Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 4 t 35 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 14 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Serifos Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Serifos Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Kykladene i Egeerhavet sør for Kythnos og nordvest for Sifnos, og omkring 170 km fra havnen i Piræus. Gresk mytologi sier at øya er hvor Danae og hennes spede sønn, Perseus ble skylt i land etter at faren hennes, Acrisius satte dem i havet i en trekiste.

Øyas havn ligger i byen Lavadi, og er hovedsenteret for turisme på øya. Det er mange restauranter, kaféer, bar og klubber i byen og er, hvor de fleste hotellene ligger. Byens strand er lang og sandete og har krystallklart vann. Om sommeren kan mange seilbåter og yatcher finnes forankret i det rolige vann i den naturlig beskyttet bukten.

Om sommeren er det fergeforbindelser fra Serifos til andre nærliggende øyer, slik som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.