Sikinos til Thira Ferge

Sikinos Thira fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 Timer mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 45 min.

Det er 3 Uke overfarter på Sikinos Thira ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sikinos - Thira Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sikinos Thira priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sikinos Thira ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sikinos Guide

Den greske øya Sikinos er beliggende i Kykladene, mellom øyene Ios og Folegandros. I motsetning til noen av de andre Kykladiske øyer, er Sikinos, kjent som Øya av Vin, ikke særlig velutviklet, og derfor mye mer rolig. Besøkende til øya vil finne en mer autentisk atmosfære. Det er to landsbyer på øya. Allopronia ligger på den sørlige delen av øya, og er hjemsted for øyas havn. Den annen landsbyen kalles Chora, og er beliggende i brettene. Chora består av to deler; Castro mot vest og Chorio mot øst.

Det er fergeforbindelse fra øyas havn til Piræus og seilturen er omkring 3½ timer med raskfergen og 7½ timer med normal fergen. Øya er også knyttet til Folegandros, Ios, Santorni, Serifos og Sifnos.