Folegandros til Pireus Ferge

Folegandros Pireus fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 timer 50 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 30 min.

Det er 11 Uke overfarter på Folegandros Pireus ruten mellom Kykladene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Folegandros - Pireus Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 7 t 50 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Folegandros Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Folegandros Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Folegandros Guide

Folegandros er en gresk øy i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Den lille øya er ca. 32 kvadratkilometer, har omkring 765 innbyggere og tre landsbyer; Chora, Karavostasis, som også er øyas havn, og Ano Meria. Kirken Panaghia tilbyr gjester en hyggelig gåtur med storslått utsikt over Chora og øyas vestkyst. Folegandros har en rekke deilige strender, men alle er nokså vanskelige å komme til. Noen krever litt av en gåtur eller er bare tilgjengelige med båt. De to strendene, som kan nås med bil, er Karavostasi og Angali.

Det er fergeforbindelser til øya fra Piræus, Rafini, de andre Kykladene, Kreta, Rhodos og Dodekansene.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.