Kimolos til Thira Ferge

Kimolos Thira fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 25 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 2 Uke overfarter på Kimolos Thira ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kimolos - Thira Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 4 t 25 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 35 min
    • Få pris

Kimolos Guide

Den greske øya Kimolos er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet, nord for sin nærmeste nabo, øya Milos. En kanal, som er ca. 1 km bred, skiller de to øyene. Øyas eneste by er Chorio, som ligger på ne brett på den vestlige siden av øya. Bygningene i Chorio er typisk for den arkitektoniske stilen av det egeiske havet, noe som gir en deilig gammeldags sjarme. Hus med hvitkalkede vegger og blå malt vinduer plassert langs smale brosteinsbelagte gater gir byen en følelse av ro. Det er en rekke interessante steder i byen, inkludert det arkeologiske museet, som ligger motsatt Metropolitan Church of Panagia Odigitria. På museet er det utstillinger og gjenstander som viser øyas historie, som omfatter fartøyer og redskaper, som går tilbake til begynnelsen av det 7. århundret f. Kr.

Øyas havn ligger i landsbyen Psathi. Fra havnen er det en konvensjonell eller raskferge til Piræus. Det er også ferger til Kithnos, Serifos, Sifnos, Milos og de andre kykladiske øyene.