Sifnos til Pireus Ferge

Sifnos Pireus fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Aegean Speed Lines seiler opp til 9 ganger Uke, Zante Ferries 5 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 4 ganger Uke.

Det er 18 Uke overfarter på Sifnos Pireus overfarten mellom Kykladene og Athen og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Sifnos - Pireus Fergeselskaper

 • Aegean Speed Lines
  • 9 Ukentlige Avganger 2 t 55 min
  • Få pris
 • Zante Ferries
  • 5 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 4 Ukentlige Avganger 2 t 50 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Sifnos Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sifnos Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sifnos Guide

Den greske øya Sifnos er en av Kykladene og ligger mellom øya Serifos og øya Milos. Den ligger vest for Delos og Paros og omkring 130 km fra havnen i Piræus på det greske fastlandet. Øyas hovedstad er Apollonia, også kalt Hora, og ble bygget over 3 bretter på midten av øya i form av et amfiteater. Byen har hvitkalkede hus i en typisk kykladisk arkitektonisk stil. Øyas Folklore Museum ligger i Apollonia på Hiroon Square. En av de mest populære attraksjonene på øya er den middelalderske borgen plassert omkring 3,5 km fra Apollonia. Den ble bygget på toppen av øyas gamle hovedstad og har fremdeles de opprinnelige karakterstikkene av en venetiansk festning.

Øyas havn ligger i byen Kamares og om sommeren er det fergeforbindelser til Piræus og andre av de Kykladiske øyer, som Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini og Kreta.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.