Milos til Kimolos Ferge

Milos Kimolos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 55 Minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time.

Det er 6 Uke overfarter på Milos Kimolos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Milos - Kimolos Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 55 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milos Kimolos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milos Kimolos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Milos Guide

Milos er beliggende i Egeerhavet, nord for Kreta-havet, og er del Kykladene. Milos er nok mest berømt for statuen sin av Aphrodite (”Venus fra Milo”, som nå er utstilt på Louvre-museet i Paris). Øya er også kjent for statuene av den greske gud Asklepios, som nå er utstilt på British Museum i London, og Posedidion og en arkaisk Apollo i Athen. Omkring den lille havnen i Adamas, kan man finne små butikker som selger suvenirer, håndlavde gaver og smykker, samt lokalt produserte varer og matvarer.

Øya er forbundet med havnen i Piræus, andre havner i Kykladene, havner i Dodekanesene og Kreta med både konvensjonell ferge og raskferge. I sommermånedene er det daglige fergeforbindelser til og fra øya. Øyas annen havn, som ligger i Apollonia, har fergeforbindelser til øyene Kimolos og Glaranissia.

Kimolos Guide

Kimolos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Ifølge legenden, har øya fått navnet sitt fra dens første beboer. Under oldtiden ble øya kalt Echinousa, sannsynligvis etter slangen Echidna som var, og fremdeles er, vanlig på øya. Siden oldtiden har øya vært en slagmark mellom det gamle Athen, herskeren av øya, og Sparta, herskeren av nærliggende Milos.

Kimolos hører faktisk til de vestlige Kykladene og er forbundet til nærliggende øyer og havnen i Pireus, Athen.