Mykonos til Pireus Ferge

Mykonos Pireus fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 7 ganger Uke, Sea Jets 7 ganger Uke & Hellenic Seaways servicen er tilgjengelig opp til 2 ganger Uke.

Det er 16 Uke overfarter på Mykonos Pireus overfarten mellom Kykladene og Athen og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Mykonos til Pireus Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Kykladene til Athen side.

Mykonos - Pireus Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 5 t 15 min
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 7 Ukentlige Avganger 2 t 55 min
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • 2 Ukentlige Avganger 3 t 10 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Mykonos Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mykonos Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mykonos Guide

Mykonos er del av Kykladene og ligger mellom øyene Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øya, også kalt Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvitkalkede hus med blå vinduer, smale gater og små hvite kapell med himmelblå kupler. Mange besøkende velger å ta en spasertur gjennom Chora, den gamle havnen, Lille Venezia og slottet for å oppleve byens sjarme. Øay har generelt et livlig natteliv og er blant annet kjent som ”Hellas Ibiza”.

Øya har to havner. Den gamle Mykonos havn er, hvor passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos er hvor cruiseskip hovedsakelig legger til. Det er fergeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det greske fastlandet og de andre øyene i Kykladene, Dodekanesene og Kreta.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus har en av de største havnene i hele Middelhavsområdet, og den trtedje største i verden, og er et hovedpunkt for ferger på Egeerhavet. Pireus er en viktig by, på tross av at den ofte anses som en forstad til Athen, den greske hovedstaden. På tross av nærheten sin til Athen, har Pireus havnefront sin eget særlige utseende, og besøkender vil se at de mest tiltalende deler av byen er plassert omkring det østlige kvartalet. En populær begivenhet i byen er Ecocinema Internationale Film Festival , som holdes hvert år i slutten av februar.

Havnefronten, som er full av restauranter, bar og nattklubber, ble ombygget for OL i Athen, og som følge herav ble en ny havnefront promenade bygget.