Mykonos til Rafina Ferge

Mykonos Rafina fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 4 timer mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 3 t 10 min.

Det er 42 Uke overfarter på Mykonos Rafina ruten mellom Kykladene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Mykonos - Rafina Fergeselskaper

  • Cyclades Fast Ferries
    • 3 Daglige Avganger 4 t
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 3 Daglige Avganger 3 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mykonos Rafina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mykonos Rafina ruten er for en bil og 1 passasjer.

Mykonos Guide

Mykonos er del av Kykladene og ligger mellom øyene Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øya, også kalt Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvitkalkede hus med blå vinduer, smale gater og små hvite kapell med himmelblå kupler. Mange besøkende velger å ta en spasertur gjennom Chora, den gamle havnen, Lille Venezia og slottet for å oppleve byens sjarme. Øay har generelt et livlig natteliv og er blant annet kjent som ”Hellas Ibiza”.

Øya har to havner. Den gamle Mykonos havn er, hvor passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos er hvor cruiseskip hovedsakelig legger til. Det er fergeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det greske fastlandet og de andre øyene i Kykladene, Dodekanesene og Kreta.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen på det greske fastlandet, ved kysten av Egeerhavet. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.

I antikken ble Rafina kalt Arafinidon Alon, men byens historie går helt tilbake til forhistoriske tider, mer spesifikt før den helleniske sivilisajonen. I Askitario, sør for Rafina, har arkeologer funnet en unik vase med en malt hund på fra 2.800 f.Kr. Et annet viktig funn var nær byens havn hvor et bronse støperi ble oppdaget, dette antas å være en av de eldste i Europa, og går helt tilbake til 1800 f.Kr.

Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna.