Sifnos til Thira Ferge

Sifnos Thira fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 35 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 5 min.

Det er 10 Uke overfarter på Sifnos Thira ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sifnos - Thira Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 6 t 35 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sifnos Thira priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sifnos Thira ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sifnos Guide

Den greske øya Sifnos er en av Kykladene og ligger mellom øya Serifos og øya Milos. Den ligger vest for Delos og Paros og omkring 130 km fra havnen i Piræus på det greske fastlandet. Øyas hovedstad er Apollonia, også kalt Hora, og ble bygget over 3 bretter på midten av øya i form av et amfiteater. Byen har hvitkalkede hus i en typisk kykladisk arkitektonisk stil. Øyas Folklore Museum ligger i Apollonia på Hiroon Square. En av de mest populære attraksjonene på øya er den middelalderske borgen plassert omkring 3,5 km fra Apollonia. Den ble bygget på toppen av øyas gamle hovedstad og har fremdeles de opprinnelige karakterstikkene av en venetiansk festning.

Øyas havn ligger i byen Kamares og om sommeren er det fergeforbindelser til Piræus og andre av de Kykladiske øyer, som Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini og Kreta.