Kimolos
Serifos
Ferger til Kykladene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Kimolos til Serifos Ferge

Kimolos Serifos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 4 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 4 ganger Uke, Aegean Speed Lines 1 ganger Uke, Hellenic Seaways 3 ganger Uke & Aegean Sea Lines servicen er tilgjengelig opp til 5 ganger Uke.

Det er 13 Uke overfarter på Kimolos Serifos overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 4 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Kimolos til Serifos?

Fergetiden fra Kimolos til Serifos er omtrent 1h 38m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Kimolos og Serifos?

Det er 4 populære fergeoperatører for Kimolos til Serifos. Disse er
  • Zante Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • Hellenic Seaways
  • Aegean Sea Lines

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Kimolos til Serifos?

Bestill ferger fra Kimolos til Serifos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Kimolos til Serifos?

Avstanden mellom Kimolos til Serifos er omtrent 19 nautiske mil.

Kimolos Guide

Den greske øya Kimolos er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet, nord for sin nærmeste nabo, øya Milos. En kanal, som er ca. 1 km bred, skiller de to øyene. Øyas eneste by er Chorio, som ligger på ne brett på den vestlige siden av øya. Bygningene i Chorio er typisk for den arkitektoniske stilen av det egeiske havet, noe som gir en deilig gammeldags sjarme. Hus med hvitkalkede vegger og blå malt vinduer plassert langs smale brosteinsbelagte gater gir byen en følelse av ro. Det er en rekke interessante steder i byen, inkludert det arkeologiske museet, som ligger motsatt Metropolitan Church of Panagia Odigitria. På museet er det utstillinger og gjenstander som viser øyas historie, som omfatter fartøyer og redskaper, som går tilbake til begynnelsen av det 7. århundret f. Kr.

Øyas havn ligger i landsbyen Psathi. Fra havnen er det en konvensjonell eller raskferge til Piræus. Det er også ferger til Kithnos, Serifos, Sifnos, Milos og de andre kykladiske øyene.


Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Det er en populær øy blant turister, som kommer for å alsppe av og nyte de tradisjonelle hvitkalkede landsbyene, vakre havner, gyldne strender og deilige landskap. Sammenlignet med de andre greske øeyene, tiltrekker Serifos ikke et stort antall turister, noe som betyr at øya har klart å bevare noe av dens autentiske greske atmosfære. Besøkender til øya kan velge å late seg på en av de 72 strendene eller ta en sykkeltur eller vandretur på en av øyas syv stier. Det mest maleriske stedet på øya er landsbyen Chora, som er bygget på skråningene av et fjell og har en deilig utsikt over Egeerhavet. De mest besøkte stedene på øya er byene Livadi og Livadakia.

Det er konvensjonelle og rask ferger til øya. Om sommeren er det ferger som knytter Serifos med andre nærliggende øyer, som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.


Kimolos til Serifos Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Zante Ferries 11:55 15:35 3 timer 40 minutter onsdag, Fri
Aegean Sea Lines 15:00 16:30 1 time 30 minutter Lør
Aegean Sea Lines 15:05 16:45 1 time 40 minutter Man, Torsdag
Hellenic Seaways 15:35 17:35 2 Timer Man

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.