Athen (Rafina)
Naxos
Ferger til Kykladene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Athen (Rafina) til Naxos Ferge

Athen (Rafina) Naxos fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 4 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 7 ganger Uke, Blue Star Ferries 5 ganger Uke, Cyclades Fast Ferries 7 ganger Uke & Golden Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 12 ganger Uke.

Det er 31 Uke overfarter på Athen (Rafina) Naxos overfarten mellom Athen og Kykladene og med 4 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Athen (Rafina) til Naxos Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Athen til Kykladene
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Rafina til Naxos?

Fergetiden fra Rafina til Naxos er omtrent 4h 07m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Rafina og Naxos?

Det er 4 populære fergeoperatører for Rafina til Naxos. Disse er
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Rafina til Naxos?

Bestill ferger fra Rafina til Naxos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Rafina til Naxos?

Avstanden mellom Rafina til Naxos er omtrent 95 nautiske mil.

Athen (Rafina) Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen og hamnen ligger på kysten av Egeerhavet nordøst for Penteli fjella. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.
Hamnen til Rafina er den nest største i Atticaregionen, etter Piraeus, men det ser ut som det blir forandringer i dette siden de driver med utbygging av havna i Lavrio. Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna


Naxos Guide

Naxos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya har en rik og interessant historie og har vært styrt av en rekke forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien, inkludert bysantinere, frankere og venetianere, som alle har sett preget sitt på øya. Øya er selvforsynt og har en blomstrende landbruksøkonomi takket være det fruktbare terrenget. Det dyrkes både oliven og druer på øya.
Bortsett fra de fine strendene er det venetianske slottet Kastro et populært turistmål.Om du liker å ta på deg turskoene er det mange muligheter for å gå tur i fjella, og følge de mange løypene som er rundt om på øya. Havnen til Naxos ligger i Chora, og fra her kan du reise til Piraeus ( Athen ) og andre øyer i Kykladene.


Rafina til Naxos Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 17/06/2024 og 23.06.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Cyclades Fast Ferries 08:05 13:35 5 timer 30 minutter Hver dag
SeaJets 14:30 18:50 4 timer 20 minutter Man, Fri, Lør, Sol
SeaJets 15:00 19:20 4 timer 20 minutter onsdag, Torsdag

Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.