Rafina til Mykonos Ferge

Rafina Mykonos fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 4 timer mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 2 t 25 min.

Det er 42 Uke overfarter på Rafina Mykonos ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rafina - Mykonos Fergeselskaper

  • Cyclades Fast Ferries
    • 3 Daglige Avganger 4 t
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 3 Daglige Avganger 2 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rafina Mykonos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rafina Mykonos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen og hamnen ligger på kysten av Egeerhavet nordøst for Penteli fjella. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.
Hamnen til Rafina er den nest største i Atticaregionen, etter Piraeus, men det ser ut som det blir forandringer i dette siden de driver med utbygging av havna i Lavrio. Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna

Mykonos Guide

Den greske øya Mykonos er en av Kykladene og er berømt for sin unike glamour og typiske greske personlighet. Øyas hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er senteret for øyas turistindustri. I byen vil besøkender finne den sjarmernede gamle fergehavna, de mange tavernaene, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske greske hvitkalkede hus, særlig i Lille Venezia kvartert. Tross alt det Mykonos by har å by på, er øyas største attraksjon for besøkender nok de mange strendene, som har gylden sand.

Det er to havner på øya. Den gamle Mykonos havn, hvor alle passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos, som brukes mest av cruiseskip. Det er ferger fra Mykonos til Pireus og Rafina på det greske fastlandet og de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta.