Sikinos til Kimolos Ferge

Sikinos Kimolos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 25 min.

Det er 2 Uke overfarter på Sikinos Kimolos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sikinos - Kimolos Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 15 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sikinos Kimolos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sikinos Kimolos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sikinos Guide

Den greske øya Sikinos er beliggende i Kykladene, mellom øyene Ios og Folegandros. I motsetning til noen av de andre Kykladiske øyer, er Sikinos, kjent som Øya av Vin, ikke særlig velutviklet, og derfor mye mer rolig. Besøkende til øya vil finne en mer autentisk atmosfære. Det er to landsbyer på øya. Allopronia ligger på den sørlige delen av øya, og er hjemsted for øyas havn. Den annen landsbyen kalles Chora, og er beliggende i brettene. Chora består av to deler; Castro mot vest og Chorio mot øst.

Det er fergeforbindelse fra øyas havn til Piræus og seilturen er omkring 3½ timer med raskfergen og 7½ timer med normal fergen. Øya er også knyttet til Folegandros, Ios, Santorni, Serifos og Sifnos.

Kimolos Guide

Kimolos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Ifølge legenden, har øya fått navnet sitt fra dens første beboer. Under oldtiden ble øya kalt Echinousa, sannsynligvis etter slangen Echidna som var, og fremdeles er, vanlig på øya. Siden oldtiden har øya vært en slagmark mellom det gamle Athen, herskeren av øya, og Sparta, herskeren av nærliggende Milos.

Kimolos hører faktisk til de vestlige Kykladene og er forbundet til nærliggende øyer og havnen i Pireus, Athen.