Andros til Rafina Ferge

Andros Rafina fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 12 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 55 minutter mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 55 min.

Det er 19 Uke overfarter på Andros Rafina ruten mellom Kykladene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Andros - Rafina Fergeselskaper

  • Cyclades Fast Ferries
    • 12 Ukentlige Avganger 1 time 55 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Andros Rafina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Andros Rafina ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Andros Guide

Den greske øy Andros er den nordligste øya i Kykladene og ligger omkring 10 km sørøst for Euboea og omkring 3 km nord for Tinos. Øya, som er svært fjellrik, er omkring 40 km lang og 16 km bred. Øyas største byer er Andros, Gavrio, Batsi og Ormos Korthiou. Sariza er en populær attraksjon. Palaeopolis, øyas hovedstad, ble bygget inn i en bratt fjellskråning.

Det er fergeforbindelser fra Andros til Piræus, Rafina, de andre øyene i Kykladene, Ios, Santorini, Komolos, Naxos, Anafi, Amorgos, Kreta, Rhodos, Dodekanesene og De Egeiske Øyene.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen på det greskefastlandet, på bredden av Egeerhavet. Byen ligger tett på Artemida og Nea Makri og den greske hovedstaden, Athen, som ligger omkring 25 km vest. På grunn av nærheten sin til Athen er Rafina populær blant mange athenere, som besøker byen for å nyte de mange fiskerestaurantene, som ligger omkring havnen. Det er ikke ualminnelig å se dagens fangst liggende på is utenfor restaurantene.

Rafina er den neststørste havnen i Attika, etter Athen, og det er fergeforbindelser til den sørlige delen av Euboea og Kykladene.