Andros til Rafina Ferge

Andros Rafina fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 3 ganger dag, SeaJets 8 ganger Uke & Golden Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 11 ganger Uke.

Det er 40 Uke overfarter på Andros Rafina overfarten mellom Kykladene og Athen og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Andros - Rafina Fergeselskaper

 • Cyclades Fast Ferries
  • 3 Daglige Avganger 1 time 55 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 8 Ukentlige Avganger 1 time 50 min
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 11 Ukentlige Avganger 2 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Andros Rafina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Andros Rafina ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Andros Guide

Den greske øy Andros er den nordligste øya i Kykladene og ligger omkring 10 km sørøst for Euboea og omkring 3 km nord for Tinos. Øya, som er svært fjellrik, er omkring 40 km lang og 16 km bred. Øyas største byer er Andros, Gavrio, Batsi og Ormos Korthiou. Sariza er en populær attraksjon. Palaeopolis, øyas hovedstad, ble bygget inn i en bratt fjellskråning.

Det er fergeforbindelser fra Andros til Piræus, Rafina, de andre øyene i Kykladene, Ios, Santorini, Komolos, Naxos, Anafi, Amorgos, Kreta, Rhodos, Dodekanesene og De Egeiske Øyene.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen på det greske fastlandet, ved kysten av Egeerhavet. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.

I antikken ble Rafina kalt Arafinidon Alon, men byens historie går helt tilbake til forhistoriske tider, mer spesifikt før den helleniske sivilisajonen. I Askitario, sør for Rafina, har arkeologer funnet en unik vase med en malt hund på fra 2.800 f.Kr. Et annet viktig funn var nær byens havn hvor et bronse støperi ble oppdaget, dette antas å være en av de eldste i Europa, og går helt tilbake til 1800 f.Kr.

Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna.