Sifnos til Folegandros Ferge

Sifnos Folegandros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 10 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t 20 min.

Det er 11 Uke overfarter på Sifnos Folegandros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sifnos - Folegandros Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 3 t 10 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 7 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sifnos Folegandros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sifnos Folegandros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sifnos Guide

Den greske øya Sifnos er en av Kykladene og ligger mellom øya Serifos og øya Milos. Den ligger vest for Delos og Paros og omkring 130 km fra havnen i Piræus på det greske fastlandet. Øyas hovedstad er Apollonia, også kalt Hora, og ble bygget over 3 bretter på midten av øya i form av et amfiteater. Byen har hvitkalkede hus i en typisk kykladisk arkitektonisk stil. Øyas Folklore Museum ligger i Apollonia på Hiroon Square. En av de mest populære attraksjonene på øya er den middelalderske borgen plassert omkring 3,5 km fra Apollonia. Den ble bygget på toppen av øyas gamle hovedstad og har fremdeles de opprinnelige karakterstikkene av en venetiansk festning.

Øyas havn ligger i byen Kamares og om sommeren er det fergeforbindelser til Piræus og andre av de Kykladiske øyer, som Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini og Kreta.

Folegandros Guide

Den greske øya Folegandros er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet. Øya, som har navnet sitt for sønnen av Kong Minos, er populær blant besøkender på grunn av de uspolerte strendene, det krystallklare vann og den tradisjonelle arkitekturen.

Populære attraksjoner på øya inkluderer den hvitkalkede kirken, som har utsikt over byen Hora (eller Chora), og kan nås ved å ta en sti. Det sies at kirken ble bygget på stedet av et gammelt tempel og inneholder antikke inskripsjoner og statuer.

Øyas havn ligger ved Karavostasis, som er det perfekte utgangspunktet for ture til strendene i Vitzetzo, Hohlidia, Livadi og Pountaki. Det er fergeforbindelser fra havnen til Pireus, Rafina, de andre øyene i Kykladene, Dodekansene, Kreta og Rhodos.