Naxos til Pireus Ferge

Naxos Pireus fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 5 timer 15 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 15 min.

Det er 28 Uke overfarter på Naxos Pireus ruten mellom Kykladene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Naxos - Pireus Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Daglige Avganger 5 t 15 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Naxos Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Naxos Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Naxos Guide

Den greske øya Naxos er del av Kykladene som ligger i Egeerhavet. Naxos by, eller Chora, er øyas største by og ligger på vestkysten av øya. Her finner du også en av de største havnene i Egeerhavet.
Byen er populær blant turister, og som resultat er det mange barer, restauranter og kafeer for å imøtekomme de. Den lille øya Palatia, som strekker seg fra fastlandet Naxos, er byens emblem. På den lille øya ligger Portara, som er et monument som ligner en dør som står alene, uten vegger festet til hver side. Det anbefales å se solnedgangen ved Portara. Øya er også kjent for den gode maten, Naxian-poteter som de dyrker, vin, kitron likør og en populær ost som heter Graviera. Det er mange restauranter rundt om på øya som serverer god lokalmat til turister. Det er fergeforbindelser mellom Naxos og Pireus og de andre øyene i Kykladene fra her.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.