Sikinos til Ios Ferge

Sikinos Ios fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 3 ganger Uke, SeaJets 2 ganger Uke & Blue Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 6 Uke overfarter på Sikinos Ios overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Sikinos - Ios Fergeselskaper

 • Zante Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 25 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 2 Ukentlige Avganger 20 min
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • 1 Ukentlig Avgang 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Sikinos Ios priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sikinos Ios ruten er for en bil og 1 passasjer.

Sikinos Guide

Den greske øya Sikinos er beliggende i Kykladene, mellom øyene Ios og Folegandros. I motsetning til noen av de andre Kykladiske øyer, er Sikinos, kjent som Øya av Vin, ikke særlig velutviklet, og derfor mye mer rolig. Besøkende til øya vil finne en mer autentisk atmosfære. Det er to landsbyer på øya. Allopronia ligger på den sørlige delen av øya, og er hjemsted for øyas havn. Den annen landsbyen kalles Chora, og er beliggende i brettene. Chora består av to deler; Castro mot vest og Chorio mot øst.

Det er fergeforbindelse fra øyas havn til Piræus og seilturen er omkring 3½ timer med raskfergen og 7½ timer med normal fergen. Øya er også knyttet til Folegandros, Ios, Santorni, Serifos og Sifnos.

Ios Guide

Den greske øya Ios er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet mellom øeyene Santorini og Naxos. Øya har et populært natteliv, deilige strender og en rekke historiske monumenter, som er populære blant besøkender. Øya har vært populær med turister fra hele verden i mange år, og er avgjort en av de mest populære av de kykladiske øyene. Chora er en typisk gresk landsby på øya med tradisjonelle hvitkalkede bygninger, snodde gater og fargeriker blomster. Men om natten kommer landsbyen til live med mange steder å sosialisere.

Det er mange strender på øya med hvit sand, som bare venter på å bli utforsket. Øyas mest populære strnad er Mylopotas, hvor man også finner bar og restauranter. Hvis man ønsker en mer avsondret strand, så er Valmas eller Kolitsani et godt valg.