Santorini (Thira)
Folegandros
Ferger til Kykladene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Santorini (Thira) til Folegandros Ferge

Santorini (Thira) Folegandros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Zante Ferries servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 timer 55 minutter.

Det er 17 Uke overfarter på Santorini (Thira) Folegandros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Thira til Folegandros?

Fergetiden fra Thira til Folegandros er omtrent 1h 52m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Thira og Folegandros?

Det er 2 populære fergeoperatører for Thira til Folegandros. Disse er
  • SeaJets
  • Zante Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Thira til Folegandros?

Bestill ferger fra Thira til Folegandros gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Thira til Folegandros?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Thira til Folegandros med
  • SeaJets
  • Zante Ferries

Kan du ta med bilen din på fergen fra Thira til Folegandros?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Thira til Folegandros med
  • SeaJets
  • Zante Ferries

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Thira til Folegandros?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • SeaJets
  • Zante Ferries

Hva er avstanden fra Thira til Folegandros?

Avstanden mellom Thira til Folegandros er omtrent 31 nautiske mil.

Santorini (Thira) Guide

Den greske øya Santorini, eller Thira som den egentlig heter ligger sør i Egeerhavet rundt 200 km sørøst for det greske fastlandet. Øya er en del av Kykladene, og er en av de få øyene i Europa som har varmt ørkenklima.
En populær aktivitet når du besøker Santorini er å ta et cruise til øyas tre holmer som ble til i antikken under et vulkanutbrudd. Holmene som heter Nea Kammeni, Palea Kammeni og Thirassia ligger rett ovenfor den vestlige delen av øya, og gir besøkende en mulig mulighet til å se den sovende vulkanen.
Øyas hovedstad er Fira og har de typpiske hvitkalkede husene, blå kuplede kirker og små gater med trapper fulle av butikker, kafeer, restauranter og barer.

Øya Santorini har to havner. Hovedhavnen er Athinios, hvor alle ferger og kommersielle skip legger til kai. Den gamle havnen som er den andre havnen brukes hovedsakelig til cruiseskip. Fra hovedhavnen kan man ta ferger til Piraeus, Rafina og til de andre øyene i Kykladene. Både konvensjonelle- og høyhastighetsferger opererer på disse rutene.


Folegandros Guide

Den greske øya Folegandros er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet. Øya, som har navnet sitt for sønnen av Kong Minos, er populær blant besøkender på grunn av de uspolerte strendene, det krystallklare vann og den tradisjonelle arkitekturen.

Populære attraksjoner på øya inkluderer den hvitkalkede kirken, som har utsikt over byen Hora (eller Chora), og kan nås ved å ta en sti. Det sies at kirken ble bygget på stedet av et gammelt tempel og inneholder antikke inskripsjoner og statuer.

Øyas havn ligger ved Karavostasis, som er det perfekte utgangspunktet for ture til strendene i Vitzetzo, Hohlidia, Livadi og Pountaki. Det er fergeforbindelser fra havnen til Pireus, Rafina, de andre øyene i Kykladene, Dodekansene, Kreta og Rhodos.


Thira til Folegandros Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 13/05/2024 og 19.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Zante Ferries 07:30 10:20 2 timer 50 minutter onsdag, Fri
Zante Ferries 09:00 11:50 2 timer 50 minutter Man
SeaJets 15:00 15:50 50 Minutter Man, Torsdag, Fri, Lør, Sol

Onboard the ferries

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.