Thira til Folegandros Ferge

Thira Folegandros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 5 minutter mens Sea Jets servicen seiler pop til 16 avganger ukentlig med en seiltid fra 40 min.

Det er 19 Uke overfarter på Thira Folegandros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Thira - Folegandros Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t 5 min
    • Få pris
  • Sea Jets
    • 16 Ukentlige Avganger 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Thira Folegandros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Thira Folegandros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Folegandros Guide

Den greske øya Folegandros er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet. Øya, som har navnet sitt for sønnen av Kong Minos, er populær blant besøkender på grunn av de uspolerte strendene, det krystallklare vann og den tradisjonelle arkitekturen.

Populære attraksjoner på øya inkluderer den hvitkalkede kirken, som har utsikt over byen Hora (eller Chora), og kan nås ved å ta en sti. Det sies at kirken ble bygget på stedet av et gammelt tempel og inneholder antikke inskripsjoner og statuer.

Øyas havn ligger ved Karavostasis, som er det perfekte utgangspunktet for ture til strendene i Vitzetzo, Hohlidia, Livadi og Pountaki. Det er fergeforbindelser fra havnen til Pireus, Rafina, de andre øyene i Kykladene, Dodekansene, Kreta og Rhodos.