Thira til Serifos Ferge

Thira Serifos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 8 timer 15 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 30 min.

Det er 5 Uke overfarter på Thira Serifos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Thira - Serifos Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 8 t 15 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Det er en populær øy blant turister, som kommer for å alsppe av og nyte de tradisjonelle hvitkalkede landsbyene, vakre havner, gyldne strender og deilige landskap. Sammenlignet med de andre greske øeyene, tiltrekker Serifos ikke et stort antall turister, noe som betyr at øya har klart å bevare noe av dens autentiske greske atmosfære. Besøkender til øya kan velge å late seg på en av de 72 strendene eller ta en sykkeltur eller vandretur på en av øyas syv stier. Det mest maleriske stedet på øya er landsbyen Chora, som er bygget på skråningene av et fjell og har en deilig utsikt over Egeerhavet. De mest besøkte stedene på øya er byene Livadi og Livadakia.

Det er konvensjonelle og rask ferger til øya. Om sommeren er det ferger som knytter Serifos med andre nærliggende øyer, som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.