Folegandros til Sikinos Ferge

Folegandros Sikinos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 3 ganger Uke, SeaJets 1 ganger Uke & Hellenic Seaways servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 5 Uke overfarter på Folegandros Sikinos overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Folegandros - Sikinos Fergeselskaper

 • Zante Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 40 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 1 Ukentlig Avgang 15 min
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • 1 Ukentlig Avgang 40 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Folegandros Sikinos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Folegandros Sikinos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Folegandros Guide

Folegandros er en gresk øy i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Den lille øya er ca. 32 kvadratkilometer, har omkring 765 innbyggere og tre landsbyer; Chora, Karavostasis, som også er øyas havn, og Ano Meria. Kirken Panaghia tilbyr gjester en hyggelig gåtur med storslått utsikt over Chora og øyas vestkyst. Folegandros har en rekke deilige strender, men alle er nokså vanskelige å komme til. Noen krever litt av en gåtur eller er bare tilgjengelige med båt. De to strendene, som kan nås med bil, er Karavostasi og Angali.

Det er fergeforbindelser til øya fra Piræus, Rafini, de andre Kykladene, Kreta, Rhodos og Dodekansene.

Sikinos Guide

Den greske øya Sikinos er del av Kykladene og ligger mellom øyene Ios og Folegandros. I motsetning til mange av naboene sine, tiltrekker Sikinos ikke et stort antall turister, og har derfor klart å bevare en stor del av sin greske sjarme. Øyas hovedstad er Chora og er en av de minste og mest maleriske landsbyene i Kykladene. Byen har tradisjonell kykladisk arkitektur, er bygget på skråningene av et fejll og har en fantastisk utsikt over Egeerhavet. Populære attraksjoner på øya inklyderer klosteret Episkopi, som først ble ansett som å være et gammelt tempel for Apollo, men nå er kjent for å ha tegn av romersk arkitektur. Det ble bygget i det 3. århundret e.kr., og ble endret til en kristen kirke, komplett med en kuppel og klokketårn, i det 17. århundret.

Det er fergeforbindelser fra Sikinos havn til Pireus med en seiltid på omkring 3½ timer med raskferge og 7½ timer med konvensjonell ferge. Sikinos er også forbundet med øyene Folegandros, Ios, Santorini, Serifos og Sifnos.