Rafina til Andros Ferge

Rafina Andros fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 3 ganger dag, SeaJets 7 ganger Uke & Golden Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 11 ganger Uke.

Det er 39 Uke overfarter på Rafina Andros overfarten mellom Athen og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Rafina - Andros Fergeselskaper

 • Cyclades Fast Ferries
  • 3 Daglige Avganger 1 time 55 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Ukentlige Avganger 1 time
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 11 Ukentlige Avganger 1 time 55 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Rafina Andros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rafina Andros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen og hamnen ligger på kysten av Egeerhavet nordøst for Penteli fjella. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.
Hamnen til Rafina er den nest største i Atticaregionen, etter Piraeus, men det ser ut som det blir forandringer i dette siden de driver med utbygging av havna i Lavrio. Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna

Andros Guide

Den greske øya Andros ligger omkring 10 km sørøst av øya Euboea og 3 km nord av øya Tinos og er del av Kykladene. Andros er omkring 40 km lang og 16 km bred på sitt bredeste punkt. Øya, som har en rik maritime historie, er den nordligste øya i Kykladene. Øyas indre og kystnære terreng er preget av fjellkjeder avbrutt av sletter og elver med en klippekyst avbrutt av sandstrender.

Øyas hovedstad heter Hora (gresk for hovedby) og her vil man finne en blanding av arkitektoniske stilarter, fra typisk kykladisk til neo-klassis og middelalderlig. I byen vil besøkender bli møtt av smale gater, deilige kirker og museer, en stor plass og en rekke kaféer og restauranter. På en holme som er forbundet med hovedøya, er det også et fransk slott, komplett med en buet steinbro som daterer tilbake til det 13. århundret.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Pireus og Rafina, samt de andre øyene i Kykladene og Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi og Amorgos.