Paros til Mykonos Ferge

Paros Mykonos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 40 minutter mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 8 avganger ukentlig med en seiltid fra 55 min.

Det er 36 Uke overfarter på Paros Mykonos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Paros - Mykonos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 4 Daglige Avganger 40 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 8 Ukentlige Avganger 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Paros Mykonos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Paros Mykonos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos og 160 km sørøst for havnen i Pireus. Paros er historisk kjent for sin fine hvite marmor. Rundt om på øya kan du finne marmorgruver og steinbrudd, men de er ikke i drift lenger. I dag er øyas viktigste inntektskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk vakker kykladisk landsby med hvitkalkede hus og neo-klassiske herregårder. På toppen av fjellsiden midt i byen kan du se et gammelt venetiansk slott fra 1200-tallet. Fra slottet kan du få en storslått utsikt utover byen og området rundt. Andre attraksjoner er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326.
Havnen ligger også i Parikia, og herfra er det fergeforbindelser til Pireus og de andre øyene i Kykladene.

Mykonos Guide

Den greske øya Mykonos er en av Kykladene og er berømt for sin unike glamour og typiske greske personlighet. Øyas hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er senteret for øyas turistindustri. I byen vil besøkender finne den sjarmernede gamle fergehavna, de mange tavernaene, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske greske hvitkalkede hus, særlig i Lille Venezia kvartert. Tross alt det Mykonos by har å by på, er øyas største attraksjon for besøkender nok de mange strendene, som har gylden sand.

Det er to havner på øya. Den gamle Mykonos havn, hvor alle passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos, som brukes mest av cruiseskip. Det er ferger fra Mykonos til Pireus og Rafina på det greske fastlandet og de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta.