Pireus til Tinos Ferge

Pireus Tinos fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 6 ganger Uke, Sea Jets 7 ganger Uke & Golden Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 20 Uke overfarter på Pireus Tinos overfarten mellom Athen og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Pireus - Tinos Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 6 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 7 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 5 t 10 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Tinos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Tinos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.

Tinos Guide

Den greske øya Tinos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet. Det er det perfekte reisemålet for en avslappende familieferie med strender med rolige vann og et godt utvalg av turistfasiliteter. Øyas mest tradisjonelle landsbyer ligger inne i landet, og er berømt for deres maleriske arkitetur og sjarme. Øyas mest karakteristiske landsby, med tradisjonen sin for marmor utskjæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plass i grekenes hjerte, siden øya er hjemsted for kirken Panagia, som anses for å være beskytter av landet.

Tinos har fergeforbindelser til Pireus og Rafina, og også til øyene Andros, Syros og Mykonos, og nesten alle de kykladiske øyene.