Pireus til Tinos Ferge

Pireus Tinos fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 30 minutter mens Sea Jets servicen seiler pop til 8 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 15 min.

Det er 15 Uke overfarter på Pireus Tinos ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pireus til Tinos Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Athen til Kykladene side.

Pireus - Tinos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
    • Få pris
  • Sea Jets
    • 8 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Tinos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Tinos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Piræus ligger i Hellas på den Saroniske Bukt i Attikaområdet, og er en del af byområdet Athen, og Athen sentrum ligger bare omkring 12 km fra havnen. Piræus senter er generelt fylt med trafikk og har en tendens til ikke å være et sted, som turister besøker. Området har mange av de fasilitetene man ville forvente av en lokal by; offentlige bygninger, gågater og lignende. Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Harbour er nok den mest attraktive delen av Piræus, og her er det et godt utvalg av restauranter, kaféer og bar.

Piræus er Hellas hovedhavn og den største i Europa (og den tredje største i verden). Fasiliteter i havnen inkluderer heveautomater, valutakontor, restauranter, kaféer, bar og en rekke reisebyrå. Det er ferger fra Piræus til Kreta, Kykladene, Dodekanesene, de østlige delene av Hellas og den nordlige og østlige delen av Egeerhavet.

Tinos Guide

Den greske øya Tinos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet. Det er det perfekte reisemålet for en avslappende familieferie med strender med rolige vann og et godt utvalg av turistfasiliteter. Øyas mest tradisjonelle landsbyer ligger inne i landet, og er berømt for deres maleriske arkitetur og sjarme. Øyas mest karakteristiske landsby, med tradisjonen sin for marmor utskjæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plass i grekenes hjerte, siden øya er hjemsted for kirken Panagia, som anses for å være beskytter av landet.

Tinos har fergeforbindelser til Pireus og Rafina, og også til øyene Andros, Syros og Mykonos, og nesten alle de kykladiske øyene.