Serifos til Thira Ferge

Serifos Thira fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 timer 50 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t.

Det er 3 Uke overfarter på Serifos Thira ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Serifos - Thira Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 5 t 50 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Serifos Thira priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Serifos Thira ruten er for en bil og 4 passasjerer.

Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Kykladene i Egeerhavet sør for Kythnos og nordvest for Sifnos, og omkring 170 km fra havnen i Piræus. Gresk mytologi sier at øya er hvor Danae og hennes spede sønn, Perseus ble skylt i land etter at faren hennes, Acrisius satte dem i havet i en trekiste.

Øyas havn ligger i byen Lavadi, og er hovedsenteret for turisme på øya. Det er mange restauranter, kaféer, bar og klubber i byen og er, hvor de fleste hotellene ligger. Byens strand er lang og sandete og har krystallklart vann. Om sommeren kan mange seilbåter og yatcher finnes forankret i det rolige vann i den naturlig beskyttet bukten.

Om sommeren er det fergeforbindelser fra Serifos til andre nærliggende øyer, slik som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.