Pireus til Sifnos Ferge

Pireus Sifnos fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 Timer mens SeaJets servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 30 min.

Det er 19 Uke overfarter på Pireus Sifnos ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pireus - Sifnos Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 5 t
    • Få pris
  • SeaJets
    • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Sifnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Sifnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.

Sifnos Guide

Den greske øya Sifnos ligger i den vestlige delen av Kykladene, og er en typisk kykladisk øy med tradisjonell arkitektur, rolige strender, vakre taverner og bakker. De fleste populære strendene ligger på øyas sørkyst og mange har blødd sand, krystallklart vann og gode fasiliteter. En populær attraksjon på øya er klosteret Chrissopighi, som er øyas beskytter. Den mest maleriske landsbyen på øya er Kastro, som har utsikt over Egeerhavet på tre sider, og har smale gater og steinbygget hus.

Øyas havn ligger i byen Kamares. Om sommeren er det daglige ferger til øya. Ferger knytter Sifnos med Pireus og de andre kykladiske øyene som Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini og Kreta.