Athen (Pireus)
Serifos
Ferger til Kykladene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Athen (Pireus) til Serifos Ferge

Athen (Pireus) Serifos fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 4 fergeselskaper. Aegean Speed Lines seiler opp til 6 ganger Uke, Zante Ferries 5 ganger Uke, SeaJets 14 ganger Uke & Aegean Sea Lines servicen er tilgjengelig opp til 6 ganger Uke.

Det er 31 Uke overfarter på Athen (Pireus) Serifos overfarten mellom Athen og Kykladene og med 4 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Athen til Kykladene
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Pireus til Serifos?

Fergetiden fra Pireus til Serifos er omtrent 3h 07m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Pireus og Serifos?

Det er 4 populære fergeoperatører for Pireus til Serifos. Disse er
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Pireus til Serifos?

Bestill ferger fra Pireus til Serifos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Pireus til Serifos?

Avstanden mellom Pireus til Serifos er omtrent 68 nautiske mil.

Athen (Pireus) Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.


Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Det er en populær øy blant turister, som kommer for å alsppe av og nyte de tradisjonelle hvitkalkede landsbyene, vakre havner, gyldne strender og deilige landskap. Sammenlignet med de andre greske øeyene, tiltrekker Serifos ikke et stort antall turister, noe som betyr at øya har klart å bevare noe av dens autentiske greske atmosfære. Besøkender til øya kan velge å late seg på en av de 72 strendene eller ta en sykkeltur eller vandretur på en av øyas syv stier. Det mest maleriske stedet på øya er landsbyen Chora, som er bygget på skråningene av et fjell og har en deilig utsikt over Egeerhavet. De mest besøkte stedene på øya er byene Livadi og Livadakia.

Det er konvensjonelle og rask ferger til øya. Om sommeren er det ferger som knytter Serifos med andre nærliggende øyer, som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.


Pireus til Serifos Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 17/06/2024 og 23.06.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Zante Ferries 07:00 11:00 4 Timer Tirsdag, Torsdag, Sol
Aegean Sea Lines 07:00 11:05 4 timer 5 minutter Tirsdag, Fri, Lør
Zante Ferries 07:00 11:35 4 timer 35 minutter Lør
Aegean Sea Lines 07:00 11:45 4 timer 45 minutter onsdag, Sol
SeaJets 07:40 09:45 2 timer 5 minutter Man, Lør, Sol
SeaJets 15:50 17:55 2 timer 5 minutter Man, Lør, Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.