Folegandros til Sifnos Ferge

Folegandros Sifnos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 20 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 5 min.

Det er 10 Uke overfarter på Folegandros Sifnos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Folegandros - Sifnos Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 2 t 20 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Folegandros Sifnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Folegandros Sifnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Folegandros Guide

Folegandros er en gresk øy i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Den lille øya er ca. 32 kvadratkilometer, har omkring 765 innbyggere og tre landsbyer; Chora, Karavostasis, som også er øyas havn, og Ano Meria. Kirken Panaghia tilbyr gjester en hyggelig gåtur med storslått utsikt over Chora og øyas vestkyst. Folegandros har en rekke deilige strender, men alle er nokså vanskelige å komme til. Noen krever litt av en gåtur eller er bare tilgjengelige med båt. De to strendene, som kan nås med bil, er Karavostasi og Angali.

Det er fergeforbindelser til øya fra Piræus, Rafini, de andre Kykladene, Kreta, Rhodos og Dodekansene.

Sifnos Guide

Den greske øya Sifnos ligger i den vestlige delen av Kykladene, og er en typisk kykladisk øy med tradisjonell arkitektur, rolige strender, vakre taverner og bakker. De fleste populære strendene ligger på øyas sørkyst og mange har blødd sand, krystallklart vann og gode fasiliteter. En populær attraksjon på øya er klosteret Chrissopighi, som er øyas beskytter. Den mest maleriske landsbyen på øya er Kastro, som har utsikt over Egeerhavet på tre sider, og har smale gater og steinbygget hus.

Øyas havn ligger i byen Kamares. Om sommeren er det daglige ferger til øya. Ferger knytter Sifnos med Pireus og de andre kykladiske øyene som Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini og Kreta.