Milos til Serifos Ferge

Milos Serifos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 2 ganger Uke, SeaJets 14 ganger Uke & Blue Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 6 ganger Uke.

Det er 22 Uke overfarter på Milos Serifos overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Milos - Serifos Fergeselskaper

 • Zante Ferries
  • 2 Ukentlige Avganger 2 t 20 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 14 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • 6 Ukentlige Avganger 3 t 10 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Milos Serifos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milos Serifos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Milos Guide

Milos er beliggende i Egeerhavet, nord for Kreta-havet, og er del Kykladene. Milos er nok mest berømt for statuen sin av Aphrodite (”Venus fra Milo”, som nå er utstilt på Louvre-museet i Paris). Øya er også kjent for statuene av den greske gud Asklepios, som nå er utstilt på British Museum i London, og Posedidion og en arkaisk Apollo i Athen. Omkring den lille havnen i Adamas, kan man finne små butikker som selger suvenirer, håndlavde gaver og smykker, samt lokalt produserte varer og matvarer.

Øya er forbundet med havnen i Piræus, andre havner i Kykladene, havner i Dodekanesene og Kreta med både konvensjonell ferge og raskferge. I sommermånedene er det daglige fergeforbindelser til og fra øya. Øyas annen havn, som ligger i Apollonia, har fergeforbindelser til øyene Kimolos og Glaranissia.

Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Det er en populær øy blant turister, som kommer for å alsppe av og nyte de tradisjonelle hvitkalkede landsbyene, vakre havner, gyldne strender og deilige landskap. Sammenlignet med de andre greske øeyene, tiltrekker Serifos ikke et stort antall turister, noe som betyr at øya har klart å bevare noe av dens autentiske greske atmosfære. Besøkender til øya kan velge å late seg på en av de 72 strendene eller ta en sykkeltur eller vandretur på en av øyas syv stier. Det mest maleriske stedet på øya er landsbyen Chora, som er bygget på skråningene av et fjell og har en deilig utsikt over Egeerhavet. De mest besøkte stedene på øya er byene Livadi og Livadakia.

Det er konvensjonelle og rask ferger til øya. Om sommeren er det ferger som knytter Serifos med andre nærliggende øyer, som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.