Folegandros til Kimolos Ferge

Folegandros Kimolos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 20 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 30 min.

Det er 4 Uke overfarter på Folegandros Kimolos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Folegandros - Kimolos Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Folegandros Kimolos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Folegandros Kimolos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Folegandros Guide

Folegandros er en gresk øy i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Den lille øya er ca. 32 kvadratkilometer, har omkring 765 innbyggere og tre landsbyer; Chora, Karavostasis, som også er øyas havn, og Ano Meria. Kirken Panaghia tilbyr gjester en hyggelig gåtur med storslått utsikt over Chora og øyas vestkyst. Folegandros har en rekke deilige strender, men alle er nokså vanskelige å komme til. Noen krever litt av en gåtur eller er bare tilgjengelige med båt. De to strendene, som kan nås med bil, er Karavostasi og Angali.

Det er fergeforbindelser til øya fra Piræus, Rafini, de andre Kykladene, Kreta, Rhodos og Dodekansene.

Kimolos Guide

Kimolos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Ifølge legenden, har øya fått navnet sitt fra dens første beboer. Under oldtiden ble øya kalt Echinousa, sannsynligvis etter slangen Echidna som var, og fremdeles er, vanlig på øya. Siden oldtiden har øya vært en slagmark mellom det gamle Athen, herskeren av øya, og Sparta, herskeren av nærliggende Milos.

Kimolos hører faktisk til de vestlige Kykladene og er forbundet til nærliggende øyer og havnen i Pireus, Athen.