Thira til Sikinos Ferge

Thira Sikinos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 40 min.

Det er 4 Uke overfarter på Thira Sikinos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Thira - Sikinos Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Thira Sikinos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Thira Sikinos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sikinos Guide

Den greske øya Sikinos er del av Kykladene og ligger mellom øyene Ios og Folegandros. I motsetning til mange av naboene sine, tiltrekker Sikinos ikke et stort antall turister, og har derfor klart å bevare en stor del av sin greske sjarme. Øyas hovedstad er Chora og er en av de minste og mest maleriske landsbyene i Kykladene. Byen har tradisjonell kykladisk arkitektur, er bygget på skråningene av et fejll og har en fantastisk utsikt over Egeerhavet. Populære attraksjoner på øya inklyderer klosteret Episkopi, som først ble ansett som å være et gammelt tempel for Apollo, men nå er kjent for å ha tegn av romersk arkitektur. Det ble bygget i det 3. århundret e.kr., og ble endret til en kristen kirke, komplett med en kuppel og klokketårn, i det 17. århundret.

Det er fergeforbindelser fra Sikinos havn til Pireus med en seiltid på omkring 3½ timer med raskferge og 7½ timer med konvensjonell ferge. Sikinos er også forbundet med øyene Folegandros, Ios, Santorini, Serifos og Sifnos.