Aegean Speed Lines
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Aegean Speed Lines

Aegean Speed Lines tilbyr fergetjenester mellom havnen i Piraeus, like utenfor sentrum av Athen, og Kykladene i Hellas, i Egeerhavet.

Aegean Speed Lines bruker tre ultra moderne høyhastighetsferger for å betjene sine ruter, kalt Speedrunner II, III og IV. Hvert skip kan ha opptil 170 biler og 800 passasjerer. Videre møter alle kunder som reiser med Aegean Speed Lines sine ferger et høyt nivå av komfort, kvalitet og sikkerhet som kreves for en maritim passasjertjeneste, noe som gir god valuta for pengene og en hyggelig reise.

Bare 5 år etter selskapets oppstart i desember 2009, ble selskapet tildelt prisen “Årets beste rederi " anerkjent av Lloyd's List for sitt engasjement for å levere tjenester av høy kvalitet. Dette skyldes hovedsakelig de ansatte i Aegean Speed Lines og besetningsmedlemmer som tenker og oppfører som passasjerer selv. På denne måten kan de tilby utmerket kundeservice på daglig basis, og overgå forventninger.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Aegean Speed Lines sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Aegean Speed Lines sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Om bord Aegean Speed Lines

Aegean Speed Lines kundeanmeldelser

  • "Fergereiser i Hellas"

    Vi forhåndsbestilte og -betalte våre tre forskjellige reisestrekninger i Hellas for familien denne sommeren, hvor turen mellom Serifos og Milos var en av dem. Alt har fungert etter forventningene med korrekte rutetider, god service og enkel innsjekking i havnene.

    Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.