Serifos til Kimolos Ferge

Serifos Kimolos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 45 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t.

Det er 6 Uke overfarter på Serifos Kimolos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Serifos - Kimolos Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Serifos Kimolos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Serifos Kimolos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Kykladene i Egeerhavet sør for Kythnos og nordvest for Sifnos, og omkring 170 km fra havnen i Piræus. Gresk mytologi sier at øya er hvor Danae og hennes spede sønn, Perseus ble skylt i land etter at faren hennes, Acrisius satte dem i havet i en trekiste.

Øyas havn ligger i byen Lavadi, og er hovedsenteret for turisme på øya. Det er mange restauranter, kaféer, bar og klubber i byen og er, hvor de fleste hotellene ligger. Byens strand er lang og sandete og har krystallklart vann. Om sommeren kan mange seilbåter og yatcher finnes forankret i det rolige vann i den naturlig beskyttet bukten.

Om sommeren er det fergeforbindelser fra Serifos til andre nærliggende øyer, slik som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.

Kimolos Guide

Kimolos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Ifølge legenden, har øya fått navnet sitt fra dens første beboer. Under oldtiden ble øya kalt Echinousa, sannsynligvis etter slangen Echidna som var, og fremdeles er, vanlig på øya. Siden oldtiden har øya vært en slagmark mellom det gamle Athen, herskeren av øya, og Sparta, herskeren av nærliggende Milos.

Kimolos hører faktisk til de vestlige Kykladene og er forbundet til nærliggende øyer og havnen i Pireus, Athen.