Kythnos til Lavrio Ferge

Kythnos Lavrio fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 15 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 30 min.

Det er 3 Uke overfarter på Kythnos Lavrio ruten mellom Kykladene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kythnos - Lavrio Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 15 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kythnos Lavrio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kythnos Lavrio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kythnos Guide

Den greske øya Kythnos ligger i Kykladene mellom øyene Kea og Serifos, omkring 100 km fra havnen i Piræus. Den lille øya har omkring 100 strender, selv om mange av dem er utilgjengelige via vei. Hode landsbyene på øya kalles Messaria eller Kythnos (kjent som Chora for de lokale) og Dryopis eller Dryopida (kjent som Chorio for de lokale). Begge landsbyene er preget av bratte, snoede gater, som ofte er for smale til biler. De forskjellige stilartene i landsbyene er litt forskjellige. Begge er pene, men Choras huse er hovedsakelig med flate tak, typisk for Kykladene, mens Chorios hus har en tendens til å ha skrå tak.

Øys kan nås med ferge fra Piræus og Lavrio. Overfarten fra Piræus tar omkring 3 timer med konvensjonell ferge og 1 time med raskferge. Overfarten fra Lavrio tar omkring 2 timer. Kythnos er også forbundet med ferge til øyene Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros og Kea.

Lavrio Guide

Lavrio er ikke så populær blant reisende, da byen ikke nevnes særlig mye i reisebøker om Hellas. Dette er overraskende, særlig tatt i betrakning av at byen er hjemstedet for det eldeste og største antikke amfiteratret i landet og til et enormt hull som er interessant for dem som nyter uforklarlige fenomener. I oldtiden var byen kjent for sin gruvedrift og industri. Det er også sølvgruver i byen som kan dateres tilbake til forhistorisk tid.

Selv om byens havn er mindre viktig enn Pireus, spiller den fremdeles en viktig rolle i utviklingen av regionen. Havnen velkommer passasjerferger, kommersielle ferger, fiskebåter og lystbåter, og er den perfekte avgangshavn for ferger til Kykladene og øyer i det østlige Egeerhavet.