Kythnos
Athen (Lavrio)
Ferger til Athen
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Kythnos til Athen (Lavrio) Ferge

Kythnos Athen (Lavrio) fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 2 ganger Uke, SeaJets 2 ganger Uke & Triton Ferries servicen er tilgjengelig opp til 5 ganger Uke.

Det er 9 Uke overfarter på Kythnos Athen (Lavrio) overfarten mellom Kykladene og Athen og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Kythnos til Athen (Lavrio) Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Kykladene til Athen
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Kythnos til Lavrio?

Fergetiden fra Kythnos til Lavrio er omtrent 1h 51m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Kythnos og Lavrio?

Det er 3 populære fergeoperatører for Kythnos til Lavrio. Disse er
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
  • Triton Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Kythnos til Lavrio?

Bestill ferger fra Kythnos til Lavrio gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Kythnos til Lavrio?

Avstanden mellom Kythnos til Lavrio er omtrent 26 nautiske mil.

Kythnos Guide

Den greske øya Kythnos ligger i Kykladene mellom øyene Kea og Serifos, omkring 100 km fra havnen i Piræus. Den lille øya har omkring 100 strender, selv om mange av dem er utilgjengelige via vei. Hode landsbyene på øya kalles Messaria eller Kythnos (kjent som Chora for de lokale) og Dryopis eller Dryopida (kjent som Chorio for de lokale). Begge landsbyene er preget av bratte, snoede gater, som ofte er for smale til biler. De forskjellige stilartene i landsbyene er litt forskjellige. Begge er pene, men Choras huse er hovedsakelig med flate tak, typisk for Kykladene, mens Chorios hus har en tendens til å ha skrå tak.

Øys kan nås med ferge fra Piræus og Lavrio. Overfarten fra Piræus tar omkring 3 timer med konvensjonell ferge og 1 time med raskferge. Overfarten fra Lavrio tar omkring 2 timer. Kythnos er også forbundet med ferge til øyene Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros og Kea.


Athen (Lavrio) Guide

Lavrio er ikke så populær blant reisende, da byen ikke nevnes særlig mye i reisebøker om Hellas. Dette er overraskende, særlig tatt i betrakning av at byen er hjemstedet for det eldeste og største antikke amfiteratret i landet og til et enormt hull som er interessant for dem som nyter uforklarlige fenomener. I oldtiden var byen kjent for sin gruvedrift og industri. Det er også sølvgruver i byen som kan dateres tilbake til forhistorisk tid.

Selv om byens havn er mindre viktig enn Pireus, spiller den fremdeles en viktig rolle i utviklingen av regionen. Havnen velkommer passasjerferger, kommersielle ferger, fiskebåter og lystbåter, og er den perfekte avgangshavn for ferger til Kykladene og øyer i det østlige Egeerhavet.


Kythnos til Lavrio Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Hellenic Seaways 09:40 12:15 2 timer 35 minutter Tirsdag
Hellenic Seaways 12:50 15:20 2 timer 30 minutter Fri
Triton Ferries 16:00 17:45 1 time 45 minutter Man, Fri
Triton Ferries 19:45 21:30 1 time 45 minutter Lør

Onboard the ferries

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.