Paros til Andros Ferge

Paros Andros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 20 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 50 min.

Det er 9 Uke overfarter på Paros Andros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Paros - Andros Fergeselskaper

  • Cyclades Fast Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 20 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Paros Andros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Paros Andros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos og 160 km sørøst for havnen i Pireus. Paros er historisk kjent for sin fine hvite marmor. Rundt om på øya kan du finne marmorgruver og steinbrudd, men de er ikke i drift lenger. I dag er øyas viktigste inntektskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk vakker kykladisk landsby med hvitkalkede hus og neo-klassiske herregårder. På toppen av fjellsiden midt i byen kan du se et gammelt venetiansk slott fra 1200-tallet. Fra slottet kan du få en storslått utsikt utover byen og området rundt. Andre attraksjoner er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326.
Havnen ligger også i Parikia, og herfra er det fergeforbindelser til Pireus og de andre øyene i Kykladene.

Andros Guide

Den greske øya Andros ligger omkring 10 km sørøst av øya Euboea og 3 km nord av øya Tinos og er del av Kykladene. Andros er omkring 40 km lang og 16 km bred på sitt bredeste punkt. Øya, som har en rik maritime historie, er den nordligste øya i Kykladene. Øyas indre og kystnære terreng er preget av fjellkjeder avbrutt av sletter og elver med en klippekyst avbrutt av sandstrender.

Øyas hovedstad heter Hora (gresk for hovedby) og her vil man finne en blanding av arkitektoniske stilarter, fra typisk kykladisk til neo-klassis og middelalderlig. I byen vil besøkender bli møtt av smale gater, deilige kirker og museer, en stor plass og en rekke kaféer og restauranter. På en holme som er forbundet med hovedøya, er det også et fransk slott, komplett med en buet steinbro som daterer tilbake til det 13. århundret.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Pireus og Rafina, samt de andre øyene i Kykladene og Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi og Amorgos.