Santorini (Thira)
Sifnos
Ferger til Kykladene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Santorini (Thira) til Sifnos Ferge

Santorini (Thira) Sifnos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 9 ganger Uke, Zante Ferries 2 ganger Uke & Aegean Sea Lines servicen er tilgjengelig opp til 0 ganger Uke.

Det er 11 Uke overfarter på Santorini (Thira) Sifnos overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Thira til Sifnos?

Fergetiden fra Thira til Sifnos er omtrent 3h 40m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Thira og Sifnos?

Det er 3 populære fergeoperatører for Thira til Sifnos. Disse er
  • SeaJets
  • Zante Ferries
  • Aegean Sea Lines

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Thira til Sifnos?

Bestill ferger fra Thira til Sifnos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Thira til Sifnos?

Avstanden mellom Thira til Sifnos er omtrent 55 nautiske mil.

Santorini (Thira) Guide

Den greske øya Santorini, eller Thira som den egentlig heter ligger sør i Egeerhavet rundt 200 km sørøst for det greske fastlandet. Øya er en del av Kykladene, og er en av de få øyene i Europa som har varmt ørkenklima.
En populær aktivitet når du besøker Santorini er å ta et cruise til øyas tre holmer som ble til i antikken under et vulkanutbrudd. Holmene som heter Nea Kammeni, Palea Kammeni og Thirassia ligger rett ovenfor den vestlige delen av øya, og gir besøkende en mulig mulighet til å se den sovende vulkanen.
Øyas hovedstad er Fira og har de typpiske hvitkalkede husene, blå kuplede kirker og små gater med trapper fulle av butikker, kafeer, restauranter og barer.

Øya Santorini har to havner. Hovedhavnen er Athinios, hvor alle ferger og kommersielle skip legger til kai. Den gamle havnen som er den andre havnen brukes hovedsakelig til cruiseskip. Fra hovedhavnen kan man ta ferger til Piraeus, Rafina og til de andre øyene i Kykladene. Både konvensjonelle- og høyhastighetsferger opererer på disse rutene.


Sifnos Guide

Den greske øya Sifnos ligger i den vestlige delen av Kykladene, og er en typisk kykladisk øy med tradisjonell arkitektur, rolige strender, vakre taverner og bakker. De fleste populære strendene ligger på øyas sørkyst og mange har blødd sand, krystallklart vann og gode fasiliteter. En populær attraksjon på øya er klosteret Chrissopighi, som er øyas beskytter. Den mest maleriske landsbyen på øya er Kastro, som har utsikt over Egeerhavet på tre sider, og har smale gater og steinbygget hus.

Øyas havn ligger i byen Kamares. Om sommeren er det daglige ferger til øya. Ferger knytter Sifnos med Pireus og de andre kykladiske øyene som Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini og Kreta.


Thira til Sifnos Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 22/07/2024 og 28.07.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Zante Ferries 10:30 15:20 4 timer 50 minutter Fri
Zante Ferries 12:00 18:35 6 timer 35 minutter onsdag
SeaJets 14:00 18:10 4 timer 10 minutter onsdag, Torsdag, Fri, Lør, Sol
SeaJets 14:20 18:10 3 timer 50 minutter Man
SeaJets 15:00 18:10 3 timer 10 minutter Man, onsdag, Torsdag, Fri, Lør, Sol
Zante Ferries 19:00 23:50 4 timer 50 minutter Lør

Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.