Mykonos til Andros Ferge

Mykonos Andros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 14 ganger Uke, SeaJets 7 ganger Uke & Golden Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 28 Uke overfarter på Mykonos Andros overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Mykonos - Andros Fergeselskaper

 • Cyclades Fast Ferries
  • 14 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 2 t 25 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Mykonos Andros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mykonos Andros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mykonos Guide

Mykonos er del av Kykladene og ligger mellom øyene Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øya, også kalt Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvitkalkede hus med blå vinduer, smale gater og små hvite kapell med himmelblå kupler. Mange besøkende velger å ta en spasertur gjennom Chora, den gamle havnen, Lille Venezia og slottet for å oppleve byens sjarme. Øay har generelt et livlig natteliv og er blant annet kjent som ”Hellas Ibiza”.

Øya har to havner. Den gamle Mykonos havn er, hvor passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos er hvor cruiseskip hovedsakelig legger til. Det er fergeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det greske fastlandet og de andre øyene i Kykladene, Dodekanesene og Kreta.

Andros Guide

Den greske øya Andros ligger omkring 10 km sørøst av øya Euboea og 3 km nord av øya Tinos og er del av Kykladene. Andros er omkring 40 km lang og 16 km bred på sitt bredeste punkt. Øya, som har en rik maritime historie, er den nordligste øya i Kykladene. Øyas indre og kystnære terreng er preget av fjellkjeder avbrutt av sletter og elver med en klippekyst avbrutt av sandstrender.

Øyas hovedstad heter Hora (gresk for hovedby) og her vil man finne en blanding av arkitektoniske stilarter, fra typisk kykladisk til neo-klassis og middelalderlig. I byen vil besøkender bli møtt av smale gater, deilige kirker og museer, en stor plass og en rekke kaféer og restauranter. På en holme som er forbundet med hovedøya, er det også et fransk slott, komplett med en buet steinbro som daterer tilbake til det 13. århundret.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Pireus og Rafina, samt de andre øyene i Kykladene og Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi og Amorgos.