Serifos
Sifnos
Ferger til Kykladene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Serifos til Sifnos Ferge

Serifos Sifnos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 5 fergeselskaper. Aegean Speed Lines seiler opp til 5 ganger Uke, Zante Ferries 5 ganger Uke, Hellenic Seaways 6 ganger Uke, SeaJets 14 ganger Uke & Aegean Sea Lines servicen er tilgjengelig opp til 4 ganger Uke.

Det er 34 Uke overfarter på Serifos Sifnos overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 5 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Serifos til Sifnos?

  Fergetiden fra Serifos til Sifnos er omtrent 37m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvor mye koster fergen fra Serifos til Sifnos?

  Fergeprisen fra Serifos til Sifnos kan variere avhengig av sesong. Gjennomsnittsprisen for en ferge fra Serifos til Sifnos er 68 €.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Serifos og Sifnos?

  Det er 5 populære fergeoperatører for Serifos til Sifnos. Disse er
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Serifos til Sifnos?

  Bestill ferger fra Serifos til Sifnos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Hva er avstanden fra Serifos til Sifnos?

  Avstanden mellom Serifos til Sifnos er omtrent 12 nautiske mil.

Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Kykladene i Egeerhavet sør for Kythnos og nordvest for Sifnos, og omkring 170 km fra havnen i Piræus. Gresk mytologi sier at øya er hvor Danae og hennes spede sønn, Perseus ble skylt i land etter at faren hennes, Acrisius satte dem i havet i en trekiste.

Øyas havn ligger i byen Lavadi, og er hovedsenteret for turisme på øya. Det er mange restauranter, kaféer, bar og klubber i byen og er, hvor de fleste hotellene ligger. Byens strand er lang og sandete og har krystallklart vann. Om sommeren kan mange seilbåter og yatcher finnes forankret i det rolige vann i den naturlig beskyttet bukten.

Om sommeren er det fergeforbindelser fra Serifos til andre nærliggende øyer, slik som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.


Sifnos Guide

Den greske øya Sifnos ligger i den vestlige delen av Kykladene, og er en typisk kykladisk øy med tradisjonell arkitektur, rolige strender, vakre taverner og bakker. De fleste populære strendene ligger på øyas sørkyst og mange har blødd sand, krystallklart vann og gode fasiliteter. En populær attraksjon på øya er klosteret Chrissopighi, som er øyas beskytter. Den mest maleriske landsbyen på øya er Kastro, som har utsikt over Egeerhavet på tre sider, og har smale gater og steinbygget hus.

Øyas havn ligger i byen Kamares. Om sommeren er det daglige ferger til øya. Ferger knytter Sifnos med Pireus og de andre kykladiske øyene som Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini og Kreta.


Serifos til Sifnos Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 11/12/2023 og 17.12.2023.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Zante Ferries 19:40 20:25 45 minutter Tirsdag, Torsdag, Lør

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.