Serifos
Kythnos
Ferger til Kykladene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Serifos til Kythnos Ferge

Serifos Kythnos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 1 ganger Uke, Aegean Sea Lines 1 ganger Uke & Magic Sea Ferries servicen er tilgjengelig opp til 5 ganger Uke.

Det er 7 Uke overfarter på Serifos Kythnos overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Serifos til Kythnos?

Fergetiden fra Serifos til Kythnos er omtrent 1h 16m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Serifos og Kythnos?

Det er 3 populære fergeoperatører for Serifos til Kythnos. Disse er
  • Zante Ferries
  • Aegean Sea Lines
  • Magic Sea Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Serifos til Kythnos?

Bestill ferger fra Serifos til Kythnos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Serifos til Kythnos?

Avstanden mellom Serifos til Kythnos er omtrent 15 nautiske mil.

Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Kykladene i Egeerhavet sør for Kythnos og nordvest for Sifnos, og omkring 170 km fra havnen i Piræus. Gresk mytologi sier at øya er hvor Danae og hennes spede sønn, Perseus ble skylt i land etter at faren hennes, Acrisius satte dem i havet i en trekiste.

Øyas havn ligger i byen Lavadi, og er hovedsenteret for turisme på øya. Det er mange restauranter, kaféer, bar og klubber i byen og er, hvor de fleste hotellene ligger. Byens strand er lang og sandete og har krystallklart vann. Om sommeren kan mange seilbåter og yatcher finnes forankret i det rolige vann i den naturlig beskyttet bukten.

Om sommeren er det fergeforbindelser fra Serifos til andre nærliggende øyer, slik som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.


Kythnos Guide

Kythnos er en gresk øy som ligger tett på Attika og er en del av Kykladene. Øya, som ibant kalles Termia på grunn av dens termiske kilder, er en av de mindre beøkte øeyene i Kykladene, men er populær blant turister på grunn av sine varme kilder. Det er en moderne spa beliggende i Loutra, medt o varme kilder i området.

Øyas havn ligger i Merihas og øyas hovedstad heter Hora og begge ligger på den nordlige delen av øya. På den sørlige delen av øya, er det bare områdene ved bukten av Dimitrios og Panayia Canala, som er bebodd.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Pireus og Lavrio. Overfarten til Pireus tagr ca. 3 timer med konvensjonell ferge, og ca. 1 time med raskferge. Overfarten til Lavrio tar ca. 2 timer. Knythnos er også forbundet med øyene Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros og Kea.


Serifos til Kythnos Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 08/07/2024 og 14.07.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Magic Sea Ferries 16:15 17:20 1 time 5 minutter Sol
Magic Sea Ferries 16:20 17:25 1 time 5 minutter onsdag
Zante Ferries 16:35 17:55 1 time 20 minutter Fri
Magic Sea Ferries 16:55 18:00 1 time 5 minutter Man, Lør
Magic Sea Ferries 17:00 18:05 1 time 5 minutter Tirsdag
Aegean Sea Lines 17:30 18:55 1 time 25 minutter Man

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.