Serifos til Kythnos Ferge

Serifos Kythnos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 15 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 10 Uke overfarter på Serifos Kythnos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Serifos - Kythnos Fergeselskaper

  • Zante Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 3 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Serifos Kythnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Serifos Kythnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Kykladene i Egeerhavet sør for Kythnos og nordvest for Sifnos, og omkring 170 km fra havnen i Piræus. Gresk mytologi sier at øya er hvor Danae og hennes spede sønn, Perseus ble skylt i land etter at faren hennes, Acrisius satte dem i havet i en trekiste.

Øyas havn ligger i byen Lavadi, og er hovedsenteret for turisme på øya. Det er mange restauranter, kaféer, bar og klubber i byen og er, hvor de fleste hotellene ligger. Byens strand er lang og sandete og har krystallklart vann. Om sommeren kan mange seilbåter og yatcher finnes forankret i det rolige vann i den naturlig beskyttet bukten.

Om sommeren er det fergeforbindelser fra Serifos til andre nærliggende øyer, slik som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.

Kythnos Guide

Kythnos er en gresk øy som ligger tett på Attika og er en del av Kykladene. Øya, som ibant kalles Termia på grunn av dens termiske kilder, er en av de mindre beøkte øeyene i Kykladene, men er populær blant turister på grunn av sine varme kilder. Det er en moderne spa beliggende i Loutra, medt o varme kilder i området.

Øyas havn ligger i Merihas og øyas hovedstad heter Hora og begge ligger på den nordlige delen av øya. På den sørlige delen av øya, er det bare områdene ved bukten av Dimitrios og Panayia Canala, som er bebodd.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Pireus og Lavrio. Overfarten til Pireus tagr ca. 3 timer med konvensjonell ferge, og ca. 1 time med raskferge. Overfarten til Lavrio tar ca. 2 timer. Knythnos er også forbundet med øyene Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros og Kea.