Rafina til Paros Ferge

Rafina Paros fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 20 minutter mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t.

Det er 16 Uke overfarter på Rafina Paros ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rafina - Paros Fergeselskaper

  • Cyclades Fast Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 6 t 20 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 14 Ukentlige Avganger 4 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rafina Paros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rafina Paros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen og hamnen ligger på kysten av Egeerhavet nordøst for Penteli fjella. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.
Hamnen til Rafina er den nest største i Atticaregionen, etter Piraeus, men det ser ut som det blir forandringer i dette siden de driver med utbygging av havna i Lavrio. Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos som er ca. en time unna med ferge, og 160 km sørøst for havnen i Pireus.
Øya er en populær feriedestinasjon og har et rykte på seg for å være en veldig vennlig og gjestfri øy. Paros er den nest største av øyene i Kykladene, og her kan du underholde deg med mange spennende vannaktiviteter. Attraksjoner på øya er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326, den er verdig populær blant turistene. Ønsker du å slappe av er det noen koselige tavernaer langs strandpromenaden i Parikia samt noen fine strender som Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.