Rafina til Paros Ferge

Rafina Paros fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Sea Jets seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 50 minutter mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 35 min.

Det er 42 Uke overfarter på Rafina Paros ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rafina til Paros Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Athen til Kykladene side.

Rafina - Paros Fergeselskaper

  • Sea Jets
    • 4 Daglige Avganger 2 t 50 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 14 Ukentlige Avganger 3 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rafina Paros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rafina Paros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen, og havnen dens, ligger på den egeiske kysten, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den greske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tett på byene Artemida og Nea Makri. Det er et populært reisemål for atherne, på grunn av nærheten sin på Athen, som kjøre ut av byen tiL Rafina for å spise i en av byens mange fiskerestauranter som ligger langs havnen.

Rafina havn er den nest største i Attikaregionen, etter Piræus, selv om dette nok endre seg, pga. utvikdelsen av Lavrio havn. Det er fergeforbindelser fra Rafina til Kykladene og den sørlige delen av Euboea.

Paros Guide

Den greske øya Paros er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet, ett på øya Naxos, som er omkring en time vekk med ferge. Det er en populær ferie destinasjon og har et ry for å være en vennlig øy og svært innbyende. Paros er den nest største kykladiske øya og har mange ting å se og lage, inkludert de mange forskjellige formene for vannsport. Det er også kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbake til 326 e.kr. Øya har noen deilige tavernaer langs Parikia strandpromenade og noen deilige strander, som omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Det er fergeforbindelser fra havnen i Parikia til Pireus og de andre kykladiske øyene.