Kimolos til Sifnos Ferge

Kimolos Sifnos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 3 ganger Uke, SeaJets 2 ganger Uke & Hellenic Seaways servicen er tilgjengelig opp til 3 ganger Uke.

Det er 8 Uke overfarter på Kimolos Sifnos overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Kimolos - Sifnos Fergeselskaper

 • Zante Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 45 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 2 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • 3 Ukentlige Avganger 1 time
  • Få pris

Gjennomsnittlige Kimolos Sifnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kimolos Sifnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kimolos Guide

Den greske øya Kimolos er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet, nord for sin nærmeste nabo, øya Milos. En kanal, som er ca. 1 km bred, skiller de to øyene. Øyas eneste by er Chorio, som ligger på ne brett på den vestlige siden av øya. Bygningene i Chorio er typisk for den arkitektoniske stilen av det egeiske havet, noe som gir en deilig gammeldags sjarme. Hus med hvitkalkede vegger og blå malt vinduer plassert langs smale brosteinsbelagte gater gir byen en følelse av ro. Det er en rekke interessante steder i byen, inkludert det arkeologiske museet, som ligger motsatt Metropolitan Church of Panagia Odigitria. På museet er det utstillinger og gjenstander som viser øyas historie, som omfatter fartøyer og redskaper, som går tilbake til begynnelsen av det 7. århundret f. Kr.

Øyas havn ligger i landsbyen Psathi. Fra havnen er det en konvensjonell eller raskferge til Piræus. Det er også ferger til Kithnos, Serifos, Sifnos, Milos og de andre kykladiske øyene.

Sifnos Guide

Den greske øya Sifnos ligger i den vestlige delen av Kykladene, og er en typisk kykladisk øy med tradisjonell arkitektur, rolige strender, vakre taverner og bakker. De fleste populære strendene ligger på øyas sørkyst og mange har blødd sand, krystallklart vann og gode fasiliteter. En populær attraksjon på øya er klosteret Chrissopighi, som er øyas beskytter. Den mest maleriske landsbyen på øya er Kastro, som har utsikt over Egeerhavet på tre sider, og har smale gater og steinbygget hus.

Øyas havn ligger i byen Kamares. Om sommeren er det daglige ferger til øya. Ferger knytter Sifnos med Pireus og de andre kykladiske øyene som Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini og Kreta.