Sifnos
Serifos
Ferger til Kykladene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sifnos til Serifos Ferge

Sifnos Serifos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 5 fergeselskaper. Aegean Speed Lines seiler opp til 6 ganger Uke, Zante Ferries 5 ganger Uke, Hellenic Seaways 3 ganger Uke, SeaJets 14 ganger Uke & Aegean Sea Lines servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 35 Uke overfarter på Sifnos Serifos overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 5 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Sifnos til Serifos?

Fergetiden fra Sifnos til Serifos er omtrent 35m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Sifnos og Serifos?

Det er 5 populære fergeoperatører for Sifnos til Serifos. Disse er
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Sifnos til Serifos?

Bestill ferger fra Sifnos til Serifos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Sifnos til Serifos?

Avstanden mellom Sifnos til Serifos er omtrent 12 nautiske mil.

Sifnos Guide

Den greske øya Sifnos er en av Kykladene og ligger mellom øya Serifos og øya Milos. Den ligger vest for Delos og Paros og omkring 130 km fra havnen i Piræus på det greske fastlandet. Øyas hovedstad er Apollonia, også kalt Hora, og ble bygget over 3 bretter på midten av øya i form av et amfiteater. Byen har hvitkalkede hus i en typisk kykladisk arkitektonisk stil. Øyas Folklore Museum ligger i Apollonia på Hiroon Square. En av de mest populære attraksjonene på øya er den middelalderske borgen plassert omkring 3,5 km fra Apollonia. Den ble bygget på toppen av øyas gamle hovedstad og har fremdeles de opprinnelige karakterstikkene av en venetiansk festning.

Øyas havn ligger i byen Kamares og om sommeren er det fergeforbindelser til Piræus og andre av de Kykladiske øyer, som Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini og Kreta.


Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Det er en populær øy blant turister, som kommer for å alsppe av og nyte de tradisjonelle hvitkalkede landsbyene, vakre havner, gyldne strender og deilige landskap. Sammenlignet med de andre greske øeyene, tiltrekker Serifos ikke et stort antall turister, noe som betyr at øya har klart å bevare noe av dens autentiske greske atmosfære. Besøkender til øya kan velge å late seg på en av de 72 strendene eller ta en sykkeltur eller vandretur på en av øyas syv stier. Det mest maleriske stedet på øya er landsbyen Chora, som er bygget på skråningene av et fjell og har en deilig utsikt over Egeerhavet. De mest besøkte stedene på øya er byene Livadi og Livadakia.

Det er konvensjonelle og rask ferger til øya. Om sommeren er det ferger som knytter Serifos med andre nærliggende øyer, som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.


Sifnos til Serifos Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/04/2024 og 21.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
SeaJets 12:35 12:55 20 Minutter onsdag, Fri, Sol
Aegean Sea Lines 13:45 14:25 40 Minutter Man
Aegean Sea Lines 14:45 15:25 40 Minutter Torsdag, Lør
Zante Ferries 14:50 15:35 45 Minutter onsdag
Hellenic Seaways 15:25 16:15 50 Minutter Torsdag
SeaJets 16:40 17:00 20 Minutter Man, Lør
Hellenic Seaways 16:45 17:35 50 Minutter Man, onsdag
SeaJets 17:05 17:25 20 Minutter Man, onsdag, Torsdag, Fri, Lør, Sol
Zante Ferries 21:20 22:05 45 Minutter Fri

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.