Sifnos til Serifos Ferge

Sifnos Serifos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Zante Ferries seiler opp til 5 ganger Uke, SeaJets 14 ganger Uke & Blue Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 3 ganger Uke.

Det er 22 Uke overfarter på Sifnos Serifos overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Sifnos - Serifos Fergeselskaper

 • Zante Ferries
  • 5 Ukentlige Avganger 45 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 14 Ukentlige Avganger 20 min
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 50 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Sifnos Serifos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sifnos Serifos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sifnos Guide

Den greske øya Sifnos er en av Kykladene og ligger mellom øya Serifos og øya Milos. Den ligger vest for Delos og Paros og omkring 130 km fra havnen i Piræus på det greske fastlandet. Øyas hovedstad er Apollonia, også kalt Hora, og ble bygget over 3 bretter på midten av øya i form av et amfiteater. Byen har hvitkalkede hus i en typisk kykladisk arkitektonisk stil. Øyas Folklore Museum ligger i Apollonia på Hiroon Square. En av de mest populære attraksjonene på øya er den middelalderske borgen plassert omkring 3,5 km fra Apollonia. Den ble bygget på toppen av øyas gamle hovedstad og har fremdeles de opprinnelige karakterstikkene av en venetiansk festning.

Øyas havn ligger i byen Kamares og om sommeren er det fergeforbindelser til Piræus og andre av de Kykladiske øyer, som Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini og Kreta.

Serifos Guide

Den greske øya Serifos ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Det er en populær øy blant turister, som kommer for å alsppe av og nyte de tradisjonelle hvitkalkede landsbyene, vakre havner, gyldne strender og deilige landskap. Sammenlignet med de andre greske øeyene, tiltrekker Serifos ikke et stort antall turister, noe som betyr at øya har klart å bevare noe av dens autentiske greske atmosfære. Besøkender til øya kan velge å late seg på en av de 72 strendene eller ta en sykkeltur eller vandretur på en av øyas syv stier. Det mest maleriske stedet på øya er landsbyen Chora, som er bygget på skråningene av et fjell og har en deilig utsikt over Egeerhavet. De mest besøkte stedene på øya er byene Livadi og Livadakia.

Det er konvensjonelle og rask ferger til øya. Om sommeren er det ferger som knytter Serifos med andre nærliggende øyer, som Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.