Ikaria

Slik bookes ferger fra Ikaria til De Egeiske Øyer

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Ikaria til De Egeiske Øyer. Det er 2 fergeselskaper med samlet 11 fergeruter som knytter Agios Kirikos til Fournoi , Evdilos til Vathi , Fournoi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene, Agios Kirikos til Fournoi , Pythagorio, Vathi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene & Evdilos til Vathi , Fournoi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene.

Den raskeste ruten mellom Ikaria og De Egeiske Øyer er Agios Kirikos til Fournoi med en seiltid på ca. 15 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Ikaria De Egeiske Øyer kart

Trykk her for kart

Om Ikaria:

Ikaria, også kjent som Icaria er en gresk øy i Egeerhavet, sørvest av Samos.

Ikaria avspeiler en balanse mellom natur, frihet, tid og utvikling.

I Ikaria ble navngitt som av CNN som det beste beste greske øy for naturelskere, og tilbyr natur, skjønnhet, fantastiske fjelllandskap, uspolerte strender og vennlige mennesker.

Om De Egeiske Øyer:

De Egeiske Øyer ligger i Det Egeisk Hav, mellom den sørlige og østlige delen av det greske fastlandet og den vestlige siden av Tyrkia. Den sørligste øya er Kreta, som også er Hellas største øy og markerer enden av Det Egeisk Hav.

De Egeiske Øyer ses ofte som en stor del av gresk kultur og tradisjon. De vakre sandstrendene, karakteristisk arkitektur, tradisjonell livsstil og varme, gjestfritt mennesker gir alle en spesiell opplevelse.