Mytilene til Chios Ferge

Mytilene Chios fergeruten knytter Lesbos med De Egeiske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 11 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 35 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Mytilene Chios fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mytilene - Chios Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 11 Ukentlige Avganger 2 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mytilene Chios priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mytilene Chios ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mytilene Guide

Den greske byen Mytilene er hovedstaden og havnen på den sørøstlige kysten av øya Lesbos, som ligger i det nordøstlige Egeerhavet. Byens opprinnelse går tilbake til det 11. århundret fr. Kr., og den har en rekke neo-klassiske bygninger, både offentlige og private.

Lesbos øy har et areal på omkring 1600 m2 km og har ca. 320 km kyststrekning, noe som gjør den til Hellas tredje største øy. Mytilini-smuget skiller øya fra det tyrkiske fastlandet.

Mytilene havn har ferger til de nærliggende øyene Lemnos, Chios og Ayvalik og til tider til Dikili i Tyrkia. Havnen tjener også Piræus, Athen og Thessaloniki på fastlandet.

Chios Guide

Den greske øya Chios ligger i den nordøstlige delen av Det Egeisk Hav, tett på Tyrkias kyst og motsatt av Erithrea halvøy, hvorfra den er avskilt av Chios smug. Øya har et areal på omkring 840 km2 og en befolkning på omkring 54.000. Øyas hovedstad heter også Chios og er hjemsted for omkring halvdelen av øyas befolkning. Populære attraksjoner på øya inkluderer det bysantinske museet, som ligger i en tidligere osmansk moské og er, hvor man kan se en perfekt kopi av det berømte maleriet ’Massacre at Chios’ av Delacroix. På øya er også det berømte biblioteket oppkalt etter Adamántios Korais og Naval Museum, hvor man kan se kopier av seilskip og damp båter.

Alternativt kan man ta en spsertur gjennom de vakre og smale gater i Kaloplitis og nyte de tidligere skipsredernes palé som strekker seg hele veien til Tampakika. Her finner man Loustiniani Palace og møllene som en gang tilhørte de gamle garveriene.

Fra Chios er det fergeforbindelser til Pireus, Thessaloniki, Kavala, Rhodos, Samos, Lemnos, Mytilene, Oinousses, Psara og Cesme.