Lesbos

Slik bookes ferger fra Lesbos til De Egeiske Øyer

Det er flere fergeoverfarter fra Lesbos til De Egeiske Øyer. Ferger knytter pt. 1 havn på Lesbos med 4 havner i De Egeiske Øyer.

Det er 19 avganger ukentlig på 7 fergeruter som leveres av 1 fergeselskap, inkludert Hellenic Seaways. Den kortest overfart tar omkring 2 timer 50 minutter (Mytilene til Chios ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Lesbos og De Egeiske Øyer. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Lesbos De Egeiske Øyer kart

Trykk her for kart

Om Lesbos:

Lesbos er den tredje største greske øya, og ligger i det nordøstlige Egeerhavet.

Lesbos er en mangfoldig og kompakt øy med en frodig natur, uspolerte strender, skoger og monumenter, men det beste ved Lesbos er at øya ikke er så overveldet av turister, som noen andre greske øyer.

Om De Egeiske Øyer:

De Egeiske Øyer ligger i Det Egeisk Hav, mellom den sørlige og østlige delen av det greske fastlandet og den vestlige siden av Tyrkia. Den sørligste øya er Kreta, som også er Hellas største øy og markerer enden av Det Egeisk Hav.

De Egeiske Øyer ses ofte som en stor del av gresk kultur og tradisjon. De vakre sandstrendene, karakteristisk arkitektur, tradisjonell livsstil og varme, gjestfritt mennesker gir alle en spesiell opplevelse.