Kykladene

Slik bookes ferger fra Kykladene til De Egeiske Øyer

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Kykladene til De Egeiske Øyer. Det er 1 fergeselskap med samlet 14 fergeruter som knytter Syros til Chios , Mykonos til Chios , Evdilos, Agios Kirikos, Fournoi, Vathi, Mytilene & Limnos (Myrina), Syros til Chios , Agios Kirikos, Fournoi, Vathi, Evdilos, Limnos (Myrina) & Mytilene, Mykonos til Chios , Evdilos, Agios Kirikos, Fournoi, Vathi, Mytilene & Limnos (Myrina) & Syros til Chios , Agios Kirikos, Fournoi, Vathi, Evdilos, Limnos (Myrina) & Mytilene.

Den raskeste ruten mellom Kykladene og De Egeiske Øyer er Mykonos til Evdilos med en seiltid på ca. 2 timer 5 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Kykladene De Egeiske Øyer kart

Trykk her for kart

Om Kykladene:

Kykladene er den meste berømte øygruppen i Det Egeiske Hav. Øygruppen ligger sørøst for det greske fastlandet, og består av noen av de vakreste øyene i verden. Navnet ”Kykladene” betyr ”sirkulære øyer”, og henviser til formen av øygruppen.

Både lokale grekere og utenlandske turister drar til Kykladene hvert år, for å nyte den blendende solen og krystallblått vann i dette paradise.

Om De Egeiske Øyer:

De Egeiske Øyer ligger i Det Egeisk Hav, mellom den sørlige og østlige delen av det greske fastlandet og den vestlige siden av Tyrkia. Den sørligste øya er Kreta, som også er Hellas største øy og markerer enden av Det Egeisk Hav.

De Egeiske Øyer ses ofte som en stor del av gresk kultur og tradisjon. De vakre sandstrendene, karakteristisk arkitektur, tradisjonell livsstil og varme, gjestfritt mennesker gir alle en spesiell opplevelse.