Chios til Limnos Ferge

Chios Limnos fergeruten knytter De Egeiske Øyer med De Egeiske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Chios Limnos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Chios - Limnos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 9 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Chios Limnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Chios Limnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Chios Guide

Chios er den 5. største greske øya i Egeerhavet, og ligger omkring 7 km fra den anatolske kysten og er skilt fra Tyrkia av Chios smug. Chios ble bygget omkring den gamle havnen og midderalderborg det ble bygget under venetianske og ottomansk herredømme. Noen rester som er blitt funnet, daterer tilbake til år 2000 f.kr. Populære attraksjoner på øya inkluderer Chios bysantinske museum, det arkeologiske musset i Chios, dens middelalderske landsbyer og klosteret New Moni, fra det 11. århundret, som er et Unesco verdensarv område.

Øya er hovedsakelig fjellrik, selv om det er et par daler på den sørlige og østlige delen av øya. Chios har et typisk middelhavsklima med milde vintre og varme, tørre somre og er kjent for sitt maleriske landskap.

Chios, og de andre øyene i Egeerhavet, er generell knyttet til havner i Piræus og Rafina, Kykladene, herunder Syros, Tinos, Mykonos og Andros, og Rhodos.