Limnos til Vathi Ferge

Limnos Vathi fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Samos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 timer 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Limnos Vathi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Limnos - Vathi Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 13 t 10 min
    • Få pris

Vathi Guide

Samos, eller Vathi, er hovedstaden på den greske øya Samos, som ligger i det vakre egeiske havet. Byen ligger på den østlige siden av øya og er bygget opp omkring en bukt, som er formet som en hestesko: Ano Vathi, den gamle bydelen, er bygget som et amfiteater rundt om øyas naturlige havn, og er øyas hovedhavn. Hvis man tar en gåtur gjennom byen, vil man bli sjarmet av de smale gatene med nyklassiske bygninger som inneholder et arkeologisk museum og butikker som selger kunsthåndverkere og smykker. På det arkeologiske museet vil besøkender se en samling av de største overlende eksempler på Kouros skulpturer.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til det greske fastlandet og til mange av de greske øyene. Destinasjoner inkluderer Pireus, Ikaria, Chios, Mytiline, Kykladene, øyene i det nordlige Egeerhavet og Dodekanesene.