Samos

Slik bookes ferger fra Samos til De Egeiske Øyer

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Samos til De Egeiske Øyer. Det er 2 fergeselskaper med samlet 15 fergeruter som knytter Pythagorio til Fournoi & Agios Kirikos, Karlovassi til Chios , Fournoi, Vathi, Agios Kirikos, Evdilos, Limnos (Myrina) & Mytilene, Vathi til Chios , Mytilene, Limnos (Myrina), Agios Kirikos, Evdilos & Fournoi, Karlovassi til Chios , Fournoi, Vathi, Agios Kirikos, Evdilos, Limnos (Myrina) & Mytilene, Vathi til Chios , Mytilene, Limnos (Myrina), Agios Kirikos, Evdilos & Fournoi & Karlovassi til Chios , Fournoi, Vathi, Agios Kirikos, Evdilos, Limnos (Myrina) & Mytilene.

Den raskeste ruten mellom Samos og De Egeiske Øyer er Karlovassi til Vathi med en seiltid på ca. 40 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Samos De Egeiske Øyer kart

Trykk her for kart

Om Samos:

Samos er en gresk øy i det østlige Egeerhavet, sør for Chios og nord for Patmos og Dodekansene.

Samos var en rik og mektig bystat i oldtiden, kjent for sine vinmarker og vinproduksjon. I dag betraktes Samos ofte som en av de vakreste greske øyene. Folk kommer her for de hvite sandstrendene, maleriske landsbyer, fiskehavne og den søte viften av Samos vin.

Om De Egeiske Øyer:

De Egeiske Øyer ligger i Det Egeisk Hav, mellom den sørlige og østlige delen av det greske fastlandet og den vestlige siden av Tyrkia. Den sørligste øya er Kreta, som også er Hellas største øy og markerer enden av Det Egeisk Hav.

De Egeiske Øyer ses ofte som en stor del av gresk kultur og tradisjon. De vakre sandstrendene, karakteristisk arkitektur, tradisjonell livsstil og varme, gjestfritt mennesker gir alle en spesiell opplevelse.