Hellas

Slik bookes ferger fra Hellas til De Egeiske Øyer

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Hellas til De Egeiske Øyer. Det er 5 fergeselskaper med samlet 144 fergeruter som knytter Agios Kirikos til Fournoi , Fournoi til Agios Kirikos , Pythagorio, Evdilos, Vathi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene, Pythagorio til Fournoi & Agios Kirikos, Fournoi til Agios Kirikos , Pythagorio, Evdilos, Vathi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene, Agathonisi til Pythagorio , Arki til Pythagorio , Patmos til Pythagorio , Agios Kirikos, Fournoi, Chios, Limnos (Myrina), Mytilene, Vathi & Evdilos, Lipsi til Pythagorio , Agios Kirikos, Fournoi & Evdilos, Kalymnos til Pythagorio , Agios Kirikos & Fournoi, Kos til Pythagorio , Agios Kirikos, Fournoi, Vathi & Evdilos & Patmos til Pythagorio , Agios Kirikos, Fournoi, Chios, Limnos (Myrina), Mytilene, Vathi & Evdilos.

Den raskeste ruten mellom Hellas og De Egeiske Øyer er Agios Kirikos til Fournoi med en seiltid på ca. 15 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Hellas De Egeiske Øyer kart

Trykk her for kart

Ferger fra Hellas til De Egeiske Øyer

Om Hellas:

Hellas er et land i Sør-Europa og har den 11. lengste kystlinjen i verden. Landet deler grenser med Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, og har øyer i Egeerhavet, Det Joniske Hav og Middelhavet.

Fantastiske strender, hvitkalkede hus, historiske steder og solskinn gjør Hellas til ett av verdens mest populære turistmål.

Om De Egeiske Øyer:

De Egeiske Øyer ligger i Det Egeisk Hav, mellom den sørlige og østlige delen av det greske fastlandet og den vestlige siden av Tyrkia. Den sørligste øya er Kreta, som også er Hellas største øy og markerer enden av Det Egeisk Hav.

De Egeiske Øyer ses ofte som en stor del av gresk kultur og tradisjon. De vakre sandstrendene, karakteristisk arkitektur, tradisjonell livsstil og varme, gjestfritt mennesker gir alle en spesiell opplevelse.